Word jij onze nieuwe Ambassadeur?
Aanmelden

Word Ambassadeur van UltraTheorie

Bijverdienen als Ambassadeur voor UltraTheorie? Dat kan nu! Door heel Nederland zijn wij opzoek naar enthousiaste Ambassadeurs die lekker bij willen verdienen. Als Ambassadeur ga je UltraTheorie promoten en leads genereren. Je zult aan de slag gaan op basis van Freelancing. Je bent dus niet in dienst bij ons, maar werkt zelf wanneer je wilt. Let op je hoeft hier geen KvK inschrijving voor te hebben.

Wat ga je doen als Ambassadeur?

Als Ambassadeur ga jij je focussen op het promoten van UltraTheorie Je kunt denken aan vrienden, familie, kennissen etc.. Als iemand zich aanmeldt door jouw promotie, dan heb jij 1 lead gegenereerd. Je zult van ons ook een kortingscode meekrijgen, waarmee jouw lead extra korting krijgt (dat is altijd lekker)

Wat vinden wij belangrijk?

Jou! Als Ambassadeur ben jij ook een deel van UltraTheorie en dat vinden wij super. Met behulp van leuke trainingen, zowel persoonlijk als professioneel, zullen wij investeren in jou. Daarnaast vinden wij het de normaalste zaak om elkaar te helpen

Wat bieden wij?

  • Vrijheid. Aangezien je als freelancer aan de slag gaat, mag jij zelf weten hoe, wanneer en waar jij aan de slag gaat.

  • Geld. Je krijgt een vergoeding per lead die je genereert en we hebben ook nog eens een hele aantrekkelijke bonussysteem om je vergoeding een extra boost te geven.

  • Extra’s. We houden regelmatig wedstrijden, challenges en actie’s. Zo geven wij bijvoorbeeld spullen weg zoals een nieuwe iPad, een laptop, Efetling tickets en nog veel meer.

  • Borrels. Werken is belangrijk, maar genieten is minstens zo belangrijk! Wij organiseren daarom regelmatig gezellige borrels door Nederland waar we lekker chillen met z’n allen!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Meld je dan vandaag nog aan