Cursuspakketten
Kies het pakket dat het best bij jou past

Spoed Examen

Kosten overzicht

Toeslag Spoed Examen Gratis € 32,-
Examen kosten CBR Gratis € 41,-

Totaal Gratis € 73,-
 

Online Cursus

Pakket Beschrijving

Onze online cursus zorgt ervoor dat jij optimaal voorbereid bent voor het theorie examen. De online cursus bevat exact de zelfde informatie als onze klassikale cursus. Het enige verschil is dat de online cursus gegeven wordt via Teams. Tijdens de cursus heb je alle ruimte om vragen te stellen aan de docent.

Kosten overzicht

Online Cursus € 99,- € 49,-
Examen kosten CBR Gratis € 41,-

Totaal € 99,- € 90,-
 

Regulier

Cursus informatie

Wil jij examen en cursus op de zelfde dag en in 1 keer slagen voor je auto theorie examen? Dan is dit het meest geschikte pakket voor jou.

Bij de Reguliere Cursus van UltraTheorie heb jij examen en cursus op de zelfde dag en kun je in 1 dag slagen voor je auto theorie examen. De cursus van UltraTheorie wordt op een leerzame, makkelijke en zeker verantwoorde manier verzorgd. Op deze manier ben jij optimaal voorbereid op het theorie-examen en kun je de regels goed toepassen tijdens je praktijklessen.

De cursus begint ongeveer 07:00 in de ochtend en duurt ongeveer tot 13:30. Na de cursus vertrekken we met z’n allen naar het CBR, waar jij je theorie in 1 keer zult halen. Je zult uiterlijk 15:45 klaar zijn met je examen.

Kosten overzicht

Cursuskosten € 179,- € 99,-
Examen kosten CBR Gratis € 41,-

Totaal € 179,- € 140,-