Cursuspakketten
Kies het pakket dat het best bij jou past
 

Losse cursus

Cursus informatie:

Heb jij zelf een examen gepland bij het CBR? Of wil je gewoon een losse cursus zonder examen? Dan is dit pakket het meest geschikt voor jou.

Bij de Losse Cursus van UltraTheorie, leren wij jou alles van a t/m z betreft de auto theorie. Onze cursus wordt op een leerzame, makkelijke en zeker verantwoorde manier verzorgd. Op deze manier ben jij optimaal voorbereid op het theorie-examen en kun je de regels ook goed toepassen tijdens je praktijk lessen.

De cursus begint ongeveer 07:00 in de ochtend en duurt ongeveer tot 13:30. Wij verzorgen de lunch, drankjes en snacks.

Kosten overzicht:

Cursuskosten €179,- €99,-
Lunch/Snacks/Drankjes €19,98 Gratis

Totaal €198,98 €99,-
 

Regulier

Cursus informatie:

Wil jij examen en cursus op de zelfde dag en in 1 keer slagen voor je auto theorie examen? Dan is dit het meest geschikte pakket voor jou.

Bij de Reguliere Cursus van UltraTheorie heb jij examen en cursus op de zelfde dag en kun je in 1 dag slagen voor je auto theorie examen. De cursus van UltraTheorie wordt op een leerzame, makkelijke en zeker verantwoorde manier verzorgd. Op deze manier ben jij optimaal voorbereid op het theorie-examen en kun je de regels goed toepassen tijdens je praktijklessen.

De cursus begint ongeveer 07:00 in de ochtend en duurt ongeveer tot 13:30. Na de cursus vertrekken we met z’n allen naar het CBR, waar jij je theorie in 1 keer zult halen. Je zult uiterlijk 15:45 klaar zijn met je examen.

Kosten overzicht:

Cursuskosten (inclusief vervoer naar het CBR) €179,- €99,-
CBR Theorie-Examen Categorie Auto   €37,-
Lunch/Snacks/Drankjes €19,98 Gratis

Totaal €235,98 €136,-