Cursuspakketten
Kies het pakket dat het best bij jou past
 

Losse cursus

Cursus informatie:

Heb jij zelf een examen gepland bij het CBR? Of wil je gewoon een losse cursus zonder examen? Dan is dit pakket het meest geschikt voor jou.

Bij de Losse Cursus van UltraTheorie, leren wij jou alles van a t/m z betreft de auto theorie. Onze cursus wordt op een leerzame, makkelijke en zeker verantwoorde manier verzorgd. Op deze manier ben jij optimaal voorbereid op het theorie-examen en kun je de regels ook goed toepassen tijdens je praktijk lessen.

De cursus begint ongeveer 07:00 in de ochtend en duurt ongeveer tot 13:30. Wij verzorgen de lunch, drankjes en snacks.

Kosten overzicht:

Cursuskosten €179,- €99,-
Lunch/Snacks/Drankjes €19,98 Gratis

Totaal €198,98 €99,-
 

Regulier

Cursus informatie:

Wil jij examen en cursus op de zelfde dag en in 1 keer slagen voor je auto theorie examen? Dan is dit het meest geschikte pakket voor jou.

Bij de Reguliere Cursus van UltraTheorie heb jij examen en cursus op de zelfde dag en kun je in 1 dag slagen voor je auto theorie examen. De cursus van UltraTheorie wordt op een leerzame, makkelijke en zeker verantwoorde manier verzorgd. Op deze manier ben jij optimaal voorbereid op het theorie-examen en kun je de regels goed toepassen tijdens je praktijklessen.

De cursus begint ongeveer 07:00 in de ochtend en duurt ongeveer tot 13:30. Na de cursus vertrekken we met z’n allen naar het CBR, waar jij je theorie in 1 keer zult halen. Je zult uiterlijk 15:45 klaar zijn met je examen.

Kosten overzicht:

Cursuskosten (inclusief vervoer naar het CBR) €179,- €99,-
CBR Theorie-Examen Categorie Auto   €34,50
Lunch/Snacks/Drankjes €19,98 Gratis

Totaal €223,48 €133,50
 

Dubbele cursus

Cursus informatie:

Heb jij moeite met concentreren, leren of hou je gewoon van meer zekerheid? Dan is dit pakket het meest geschikt voor jou.

Bij de Dubbele Cursus van UltraTheorie krijg de cursus twee keer, voordat je je examen gaat afleggen. Dit pakket is dan het meest geschikt voor mensen die moeite hebben met leren of concentreren. Wij hebben gemerkt dat dit vooral rust geeft aan mensen die dyslexie, AD(H)D of faalangst hebben. Doormiddel van een dubbele cursus, wordt het stof beter opgenomen en wordt het examen een stuk makkelijker.

De cursus begint op beide dagen ongeveer 07:00 in de ochtend en zal rond 13:30 klaar zijn. De eerste dag kun je na de cursus naar huis. We sturen ook een samenvatting en wat oefenopdrachten mee, zodat thuis verder kunt oefenen. De tweede dag ga je na de cursus gelijk met ons mee naar het CBR en kun je gerust slagen voor het examen.

Kosten overzicht:

Cursuskosten (inclusief vervoer naar het CBR) €179,- €99,-
Cursuskosten 2e dag €69,- €50,-
CBR Theorie-Examen Categorie Auto   €34,50
Lunch/Snacks/Drankjes €19,98 Gratis

Totaal €302,48 €183,50